Tom Cruise pokasi tämän kuuman ruotsalaiskaunotaren?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-uros Tom Cruise on siirtynyt tämän vuoden aikana sinkkumiesten kerhoon erottuaan vaimostaan Katie Holmesista. Äskettäin miehen kerrottiin ostaneen Suri-tyttärelleen 10 miljoonan euron arvoisen talon joululahjaksi.

Nyt toimintatähden romanttiselta rintamalta kuuluu uusia uutisia. Hänen kerrotaan deittailevan näyttelijätär Malin Akermanin siskoa Jennifer Akermania. Pariskunta nähtiin varsin läheisissä tunnelmissa Tukholmassa Jack Reacher -elokuvan ensi-illassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Elokuvanäytöksen jälkibileissä pari kiehnäsi toistensa kyljessä lemmekkäinä. Lähteen mukaan he ovat tunteneet toisensa siitä lähtien, kun Malin esiintyi Cruisen tähdittämässä Rock of Ages -elokuvassa.

– Vaikka Tom oli töissä tilanteessa, he juuttuivat toistensa seuraan. He näyttivät nauttivan toistensa seurasta suurimman osan illasta. Sitten he yhtäkkiä katosivat jonnekin… Kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.

Juttua muokattu: Jutun kuviin oli alunperin päätynyt Jennifer-siskon sijaan virheellisesti Malin Akerman. Nyt kuvissa on Jennifer.