Näinkin seksikkäästi voi toivottaa hyvää yötä – voi tosin aiheuttaa unettomuutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen muodokas kaunotar Helen Flanagan tuli aikoinaan tutuksi Coronation Street -saippuasarjasta. Äskettäin neitokaista koeteltiin Australian viidakossa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -realitysarjassa.

22-vuotias kaunotar paljasti julkisuudessa kokemuksen olleen hänelle henkisesti rankka muun muassa haastavien tehtävien takia. Nyt Helen julkaisi Twitter-blogissaan viehkeän kuvan, jossa hänet nähdään pelkissä alusvaatteissa. Seksikkäästi poseeraavan neidon rintavarustus pääseekin otoksessa edukseen.

– Aikainen ilta minulle. Hyvää yötä, jumalan siunausta, kirjoitti Helen Flanagan kirjoitti blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Coronation Street -televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta. Flanagan seurustelee brittifutari Scott Sinclairin kanssa.