Idol-tuomarilla sormet pelissä Kelly Clarksonin kihlauksessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kantritähti Blake Shelton tunnetaan myös The Voice -laulukilpailun tuomarina. Hänet palkittiin äskettäin Vuoden esiintyjäksi CMA-musiikkigaalassa. Shelton on hyvä ystävä American Idol -voittaja Kelly Clarksonin kanssa.

Nyt 36-vuotias Blake Shelton on kertonut yllätyspaljastuksen, joka liittyy hänen ystävänsä Kelly Clarksonin äskettäin tapahtuneeseen kihlaukseen. Kantritähden mukaan laulajakaunotar on nimittäin saanut sormuksen sormeensa hänen ansiostaan. Miehen managerina työskentelevä Brandon Blackstock pyysi Kelly Clarksonia vaimokseen aiemmin tässä kuussa.

Blake Sheltonin mukaan hän on vastuussa siitä, että Brandon Blackstock pyysi tyttöystäväänsä rinnalleen loppuelämäkseen. Shelton nimittäin väittää suostutelleensa managerinsa kihlaamaan Clarksonin. Kantritähden mukaan hän ”takoi järkeä” managerinsa päähän ja käski häntä kosia naisartistia ennen kuin on liian myöhäistä.

– Sanoin Brandonille, että hänen on miehistyttävä. Brandonin vain piti tajuta, että hänen pitää mennä naimisiin Kellyn kanssa. Hänen piti nostaa päänsä perseestään ja kysyä tyttöä vaimokseen, Blake Shelton kertoi Hollyscoop-sivustolle.

Kantrilaulajatar Miranda Lambertin kanssa naimisissa oleva Blake Shelton ilmaisi samalla halukkuutensa esiintyä pariskunnan häissä. Miehen mukaan hän voi soittaa Brandon Blackstockin ja Kelly Clarksonin hääjuhlassa vaikka neljä tuntia putkeen. Shelton kertoi myös olevansa todella onnellinen managerinsa rakkauselämästä.

Oklahomassa varttunut Blake Shelton kiinnostui laulamisesta jo nuorella iällä. Hän osasi soittaa kitaraa jo 12-vuotiaana. Shelton sanoitti ensimmäisen oman biisinsä 15-vuotiaana. Muutamaa vuotta myöhemmin hän muutti kantrimusiikin pääkaupungiksi kutsuttuun Nashvilleen edistääkseen laulu-uraansa. Nykyään hän on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista kantritähdistä. Sheltonin menestyneimpiä kappaleita ovat muun muassa Over, Honey Bee ja Hillbilly Bone.