Mikä lentoemäntä! Johnny Deppin henkilökohtainen lentoemo bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp kohahdutti viihdemaailmaa viime kesänä, kun tähden ilmoitettiin eroavan pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin näyttelijä on deittaillut 26-vuotiasta vastanäyttelijäänsä Amber Heardia.

Ökyrikas Johnny Depp lentelee nykyisin ympäri maailmaa yksityiskoneella, jossa hänellä on luonnollisesti myös yksityinen henkilökunta. Yksityiskoneen lentoemäntä Julie Ellis on nyt noussut otsikoihin, kun hänet kuvattiin Los Angelesissa Van Nuysin lentokentällä poistumassa koneesta yhdessä Deppin kanssa. 27-vuotias upea kaunotar asuu Los Angelesissa ja on yrittänyt mallin ja näyttelijän uraa. Nyt Julie nähdään kuitenkin bikinikuvissa.

Johnny Depp osti äskettäin uuden lemmenpesän itselleen ja Amberille. Hänellä on jo valmiiksi neljä kotia Los Angelesissa, mutta uusi karjatilallinen kartano sijaitsee Tennesseen osavaltiossa. The Sun -lehden mukaan kyseessä on varma merkki siitä, että tähti seurustelee vakavissaan Amberin kanssa. Ratsastamista rakastaneen näyttelijäkaunottaren kerrotaan haaveilleen jo kauan maalla asumisesta.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.