Kelly Clarksonilla huikea kihlasormus – tällaisia ei joka päivä näe

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Catch My Breath -singlen äskettäin julkaissut Kelly Clarkson on ollut vuosien ajan viihdelehtien otsikoissa lesboväitteiden merkeissä. Taannoin hän kiisti väitteet Staran haastattelussa, ja nyt hän on mennyt kihloihin miehen kanssa.

30-vuotias Kelly Clarkson vietti viime viikonloppuna elämänsä onnellisimpia hetkiä, sillä hänen poikaystävänsä Brandon Blackstock pyysi laulajatähteä vaimokseen. Kihloihin mennyt umpirakastunut pariskunta on viihtynyt yhdessä noin vuoden ajan. Clarksonin mukaan kihlapäivä oli hänen elämänsä onnellisin päivä.

– Kaikki kyselevät kihlasormuksestani, joten tässä se nyt on. Kanariankeltainen timantti, jota ympäröi timantit, Kelly Clarkson kirjoitti Twitter-blogissaan julkaistussa otoksessa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kelly Clarkson on puhunut viime kuukausien ajan avoimesti medialle rakkauselämänsä yksityiskohdista. Naisen mukaan hän ei ole koskaan ollut yhtä onnellinen kuin nyt. Pitkään poikaystävää etsinyt Clarkson haluaakin perustaa perheen managerinsa poikapuolen Brandon Blackstockin kanssa.

Kelly Clarkson kertoi taannoin aloittaneensa laihdutuskuurin, koska hän ei halua olla ”tukevan kokoinen tyttöystävä”. Hän pudotti painoaan lyhyessä ajassa noin 13 kiloa. Neitokainen julkaisi äskettäin uuden singlensä musiikkivideon, jossa hän näyttää selvästi aiempaa hoikemmalta. Bulimiasta kärsineen naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.