Ihmepelastuminen: Koira söi jouluvalot – ulosteesta löytyi johdonpätkiä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ihmiset ovat jo valmistautuneet joulun viettoon ympäri maailman muun muassa koristelemalla kotiaan jouluvaloilla ja -koristeilla. Joskus perheen uteliaat nelijalkaiset saattavat olla hyvin kiinnostuneita esimerkiksi leluilta näyttävistä joulukoristeista.

Nyt erään seitsemänvuotiaan koiran uutisoidaan joutuneen eläinlääkärin leikkauspöydälle erikoisen tapauksen vuoksi. Sekarotuisen Charlie-koiran omistaja kiidätti lemmikkinsä eläinsairaalaan, kun hän huomasi koiran ulosteessa johdon pätkiä.

Eläinlääkärin vastaanotolla selvisi, että koira oli pistänyt poskeensa omistajansa Sharon Fayn jouluvalot. Lemmikkieläin joutui samantien leikkaukseen, ja operaation suorittivat kokeneet eläinlääkärit PDSA-järjestöstä. Omistajan mukaan hän on todella helpottunut koiransa pelastumisesta, sillä Charlie on hänen ”elämänsä valo”, Female First -sivusto uutisoi.