Beckhamin 10-vuotiaasta pojasta tuli lapsimalli – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Heidän esikoispoikansa Brooklynin uutisoitiin äskettäin lahjoittaneen kaikki säästönsä kodittomille.

Nyt ökyrikkaan perheen keskimmäinen poika, 10-vuotias Romeo, on poseerannut ensimmäisissä mallikuvissaan. Romeo Beckham nimittäin nähdään Burberry-merkin kevään ja kesän malliston mallikuvissa. Nappisilmäinen poika poseeraa kuvissa muun muassa sateenvarjo kädessään ja beige takki yllään.

Romeo Beckhamin kerrotaan olevan todella kiinnostunut muodista Victoria-äidinsä lailla. Burberryn johtajan Christopher Baileyn mukaan lapsimalli varasti show’n mallikuvauksissa innokkuudellaan. Upeat kuvat ikuisti valokuvaaja Mario Testino.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.