Huippuskeittari Tony Hawk kohun keskelle – sivalsi osuvasti haukkujia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpien ja tunnetuimpien rullalautailijoiden joukkoon lukeutuva Tony Hawk tunnetaan muun muassa omista nimikkopeleistään ja 900-asteisesta ilmapyörähdyksestään. Hän oli aikoinaan 12 vuoden ajan maailmanmestari.

Nyt 44-vuotias Tony Hawk on joutunut kohun keskiöön, sillä hänen tuorein nettikuvansa on herättänyt paljon negatiivisia kommentteja sosiaalisessa mediassa. Otoksessa Hawk nähdään skeittamaassa neljävuotiaan Kadence-tyttärensä kanssa.

Monien mielestä Hawk aiheuttaa tyttärelleen loukkaantumisriskin, koska lapsi seisoo kuvassa isänsä rullalaudan päällä vauhdikkaissa tunnelmissa. Huippuskeittari kommentoikin osuvasti kuvasta aiheutunutta kohua Instagram-palvelussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Tämä on kaikille niille, joiden mielestä asetan lapseni vaaraan: On enemmän todennäköistä, että tulet kaatumaan kadulla kävellessäsi kuin että minä kaadun skeittaamassa tyttäreni kanssa, Tony Hawk kommentoi verkossa.

Kaliforniassa kasvanut Anthony Frank ”Tony” Hawk aloitti ammattilaisuransa jo 14 vuoden iässä. Hänen nimikkopelinsä ovat olleet menestyksekkäitä niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Hawk on tehnyt skeittiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyötä köyhien avuksi. Huippuskeittari on ollut kolmesti naimisissa Cindy Dunbarin, Erin Leen ja Lhotse Merriamin kanssa. Hänellä on neljä lasta avioliitoistaan: Riley, Spencer, Keegan ja Kadence Clover.