One Direction -teinitähti kyllästyi kuuluisuuteen: ”Mitä oikein tapahtui?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Direction 18-vuotias jäsen Harry Styles seurustelee nykyisin supertähti Taylor Swiftin kanssa. Tuoreen pariskunnan suhteen etenemistä on seurattu tiiviisti mediassa. Kaksikko bongattiin hiljattain tatuointiliikkeessä.

Nyt Harry Stylesin kerrotaan olevan täysin kyllästynyt julkisuuspyöritykseen. One Direction -tähti joutuu jatkuvasti paparazzien ja yli-innokkaiden fanien piirittämäksi minne ikinä hän meneekin. Lisäksi Stylesin huhutaan olevan huolissaan siitä, että hänen romanssinsa Swiftiin etenee liian nopealla vauhdilla.

– Alussa Harry rakasti huomiota, mutta nyt hän miettii, mitä oikein tapahtui. Mihin pyöritykseen hän veti itsensä? Lähde kertoi New York Daily News -lehdelle.

Taylor Swift erosi äskettäin presidenttiperheen klaaniin kuuluvasta 18-vuotiaasta Conor Kennedystä. Nuoren pariskunnan suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Swiftin kerrottiin deittailleen Stylesin kanssa jo maaliskuussa. Orastava romanssi päättyi kuitenkin nopeasti, kun laulajatar löysi verkosta One Direction -tähden pusukuvia, joissa hän suuteli erään mallikaunokaisen kanssa. Viime aikoina heidän välinsä ovat kuitenkin lähentyneet.

Taylor Swift joutui äskettäin poikaystävänsä fanaattisten fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.