Julkkiskaunotar kouluammunta-kohusta: ”Elämäni tyhmin teko”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etenkin kotimaassaan Britanniassa seurattu julkkiskaunotar Helen Flanagan tunnetaan parhaiten Coronation Street -saippuasarjasta. Hän näyttelee ITV-kanavan hittisarjassa Rosie Webster -roolihahmoa. Nainen on ollut viime päivinä kohun keskiössä epäsoveliaiden kuviensa takia.

Helen Flanagan nimittäin ryvettyy parhaillaan negatiivisen uutisoinnin kohteena, koska hän julkaisi verkossa kuvia, joissa hän muun muassa osoittaa aseella päätään. Otokset aiheuttivat välittömästi raivoisan palauteryöpyn, sillä Yhdysvalloissa tapahtui 14. joulukuuta julma ja raaka kouluammuntatragedia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijätär poisti nopeasti kuvat verkosta törkeydet huomattuaan. Flanagan esiintyi torstaina Daybreak-keskusteluohjelmassa, jossa hän kommentoi pyssykuviensa aiheuttamaa kohua. Naisen mukaan hän pitää otosten julkaisua elämänsä tyhmimpänä tekona. Lisäksi hän kertoo joutuneensa muun muassa The Sun -lehden kiusaamisen uhriksi.

– Se oli elämäni tyhmin teko. Koko viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. En voi uskoa, mitä tein. Se oli todella häpeällistä, Helen Flanagan kertoi keskusteluohjelmassa.

The Sun -lehti tunnetaan rohkeasta tyylistään. Lehden verkkosivustolla Helen Flanagania haukuttiin muun muassa aivottomaksi.

– 26 ihmistä makaa kuolleena Yhdysvaltojen kouluammuntatragedian takia, mutta Coronation Streetin Helen Flanagan poseeraa kuvassa ase ohimolle suunnattuna… AIVOTONTA, lehti kirjoitti.

Helen Flanagan ei ole aiemmin joutunut kohuotsikoihin muuten kuin lähinnä rohkeiden asuvalintojensa johdosta. Näyttelijätär ilmoitti viime vuonna lopettavansa työnsä Coronation Street -ohjelmassa keskittyäkseen muihin asioihin elämässään. Viime kuussa neitokainen nähtiin I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa, jossa hän sijoittui seitsemänneksi. Hän seurustelee Manchester City -jalkapallojoukkueen pelaajan Scott Sinclairin kanssa.