Saippuatähden mauttomista tissikuvista hurja kohu: ”Törkeä ämmä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen muodokas kaunotar Helen Flanagan tuli aikoinaan tutuksi Coronation Street -saippuasarjasta. Äskettäin neitokaista koeteltiin Australian viidakossa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -realitysarjassa.

Nyt 22-vuotias Helen on joutunut kohun keskelle julkaisemiensa Twitter-kuvien takia. Neitokainen laittoi blogiinsa otoksia, joissa hän poseerasi pelkissä mustissa rintaliiveissä ase ohimollaan.

– Pää v*tuiksi, kirjoitti Helen Flanagan blogiinsa.

Kyseiset Marilyn Monroe -henkiset kuvat herättivät välittömästi negatiivisen palauteryöpyn, sillä ihmiset ovat vasta toipumassa Connecticutissa tapahtuneesta kouluammuskelusta. Flanaganin seuraajat pitävätkin kuvia Sandy Hook -alakoulun uhrien pilkkaamisena.

Fanit ovat kirjoitelleet tähdelle tulisia viestejä. Erään ihmisen mielestä Helen on julkaisemiensa kuvien takia ”törkeä ämmä”. Toinen kirjoittaja pitää Flanagania sairaana ja onkin sitä mieltä, että häntä pitäisi inhota kuvatempauksensa takia. Näyttelijätär on sittemmin poistanut kyseiset kuvat verkosta, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Coronation Street -televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta. Flanagan seurustelee brittifutari Scott Sinclairin kanssa.