Justin Bieberiä syytetään eläinrääkkäyksestä – syynä fanilahja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa ja hän julkaisee usein kuvia itsestään yli 31 miljoonan Twitter-seuraajansa iloksi. Bieber joutui äskettäin negatiivisiin uutisotsikoihin, koska hän mollasi julkisesti filippiiniläistä nyrkkeilylegendaa.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on joutunut jälleen ikävien syytösten kohteeksi, sillä Kalifornian hamsteriliitto syyttää teinitähteä eläinrääkkäyksestä. Poppari kertoi taannoin faneilleen hankkineensa PAC-nimisen hamsterin, joka matkusti supertähden mukana hänen Believe-maailmankiertueellaan.

Justin Bieber päätti kuitenkin yllättäen luopua lemmikkihamsteristaan, kun hän esiintyi Atlantan Jingle Ball -tapahtumassa. Kanadalaistähti antoi nimittäin hamsterinsa eräälle innokkaalle fanilleen, joka oli tullut paikan päälle katsomaan idolinsa konserttia.

Hamsteriliiton mukaan lemmikkihamstereita tulee käsitellä hienovaraisesti, sillä pieni eläin voi sairastua äkillisen ympäristömuutoksen takia. Liiton mukaan hamsteri voi myös kuolla, jos se joutuu pelokkaaseen ympäristöön. Hamsteriliiton edustaja kertoi, että PAC-hamsteri on voinut kokea kovia, koska se annettiin yllättäen kiljuvan tytön syliin.

– Hamsteri annettiin yhtäkkiä kiljuvan tytön syliin hysteeriseen ympäristöön. PAC-hamsterin uusi ympäristö voi johtaa sen tuhoon, Kalifornian hamsteriliitto kommentoi TMZ-sivustolle.

Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Viime vuonna Mariah Yeater -niminen naisfani väitti teinitähden olevan hänen poikavauvansa isä. Yli-innokkaan ihailijan mukaan hän harrasti seksiä Bieberin kanssa hänen konserttinsa takahuoneessa vain kymmenien sekuntien ajan. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.