Miley Cyrus suuttui faneilleen: ”Näytän teille todellista p**kaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus tunnetaan myös eläinten ystävänä. Neitokainen kertoi äskettäin faneilleen suru-uutisen, sillä hänen pieni Lila-koiransa menehtyi. Sittemmin koiran traaginen kuolinsyy selvisi.

Lila-koira nimittäin kuoli, koska popparin toinen Ziggy-koira puraisi lemmikkiä. Miley Cyrus luopui välikohtauksen jälkeen hyökkäyksen tehneestä koirastaan sen väkivaltaisuuden takia. Nyt 20-vuotias näyttelijätär on suivaantunut faneilleen heidän negatiivisista kommenteistaan. Cyrus julkaisee usein verkossa kuvia, joissa hän pussailee rakkaita lemmikkikoiriaan.

Joidenkin fanien mielestä moinen pusuttelu on ällöttävää ja kiusallista katsottavaa. Miley Cyrus päättikin laukaista haukkujilleen suorat sanat Twitter-blogissaan. Naisen mukaan maailmassa on paljon pahempaa kuin rakkauden osoittaminen omille lemmikeilleen.

– Jos vielä yksikin ihminen kirjoittaa minun olevan ällöttävä koirien pusuttelija, niin aio näyttää teille todellista paskaa siitä, mitä kaikkea ihmiset tekevät koirille. Ok? Miley Cyrus kirjoitti Twitter-blogissaan.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.