Scarlett Johansson viettelevässä promokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien miesten ihailema naistähti Scarlett Johansson nähtiin vastikään valkokankaalla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijättären alastonkuvia varastaneen ja internetissä levittäneen miehen uutisoitiin aiemmin tällä viikolla joutuneen kymmeneksi vuodeksi vankeuteen.

Elokuvarooliensa lisäksi näyttelijäkaunotar on kunnostautunut myös teatterin lavalla. 28-vuotias Scarlett Johansson nähdään pian New Yorkin Broadwaylla Kissa kuumalla katolla -näytelmän naispääroolissa. Johansson kaunistaa nyt myös verkossa paljon huomiota saaneita näytelmän mainoksia, joissa hän esiintyy viettelevän näköisenä paljastavassa yöasussa.

scarlettjohansson21122012

Scarlett Ingrid Johansson on tanskalais-juutalaisesta perheestä. Neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa lapsitähtenä Vanhemmat vaihtoon -elokuvassa. Aikuistuneena kaunottarena hänet on nähty muun muassa elokuvissa Lost In Translation, Match Point, Scoop, The Prestige ja The Avengers.