Alex Morgan bikineissä rantalentiksessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen naisfutari Alex Morgan on noussut ammattilaisuransa aikana usein viihdelehtien otsikoihin upean vartalonsa esittelyn merkeissä. Jalkapalloilija poseerasi aiemmin tänä vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukukuvissa. Aiemmin tällä viikolla paparazzit bongasivat naisen rantalomalla bikineissä.

Nyt 23-vuotias Alex Morgan on on kiinnittänyt jälleen paparazzien huomion bikinivartalollaan. Brunette nimittäin nautiskeli ystäviensä kanssa vauhdikkaasta lentopalloilusta rantahiekalla. Morgan oli pukenut ylleen leopardiprinttiset bikinit, joita koristi punainen rusetti. Naisfutari matkusti äskettäin Havaijille lomailemaan.

23-vuotias amerikkalainen Alexandra Patricia ”Alex” Morgan on urheilutähti, joka teki voittomaalin Lontoon olympialaisten naisten jalkapallon kultaottelussa. Hyökkääjän paikalla pelaava neitokainen pelaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa ja Seattle Sounders -joukkueessa. Viime vuonna hänet nimettiin FIFA-maailmancupin nuorimmaksi pelaajaksi. Äskettäin hänet valittiin Vuoden 2012 naisjalkapalloilijaksi. Hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana 20 maalia.