David ”Ritari Ässä” Hasselhoff pestattiin lastenohjelman satusedäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarinen Ritari Ässä ja Baywatch -tähti David Hasselhoff tunnetaan paitsi fanikunnan arvostamasta näyttelijäurasta, myös alkoholiongelmistaan. Pari vuotta sitten mies ikuistettiin änkyräkännissä videolle, jossa hänen teini-ikäinen tyttärensä pyytää isäänsä lopettamaan juomisen.

Nyt David Hasselhoff on saanut uuden työpestin television satusetänä. Hän lukee pienokaisille sadun uudenvuoden iltana esitettävässä CBeebies Bedtimes Story -ohjelmassa. My Friend Nigel -nimisen tarinan brittiohjelmassa esittävä karismaattinen Hasselhoff kertookin olleensa lapsena hyvien tarinoiden ystävä ja muistutti niiden tärkeydestä.

– Mielestäni on tärkeää, että lapset tutustuvat kirjoihin jo nuorella iällä, kertoi David Hasselhoff Breaking News -sivustolle.

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen ikonisena näyttelijänä. Mies julkaisi kesällä 1989 Looking for Freedom -albumin juuri ennen Berliinin muurin murtumista. Kyseinen levy muodostui Saksassa ajan tunnussäveleksi ja myi kolminkertaista platinaa. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.