Jennifer Lopez oikeuteen – sai teinipojan näyttämään rikolliselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall-areenalla. Dance Again -maailmankiertueella loppuvuoden viettänyt Lopez on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muun muassa bikinikuviensa ja seurustelusuhteidensa merkeissä.

Nyt Jennifer Lopezia vastaan on nostettu oikeudessa erikoinen kanne. 19-vuotias Everette Draughn syyttää nimittäin popparia maineensa pilaamisesta. TMZ-verkkosivuston mukaan taustalla on Lopezin tuore realityshow Big Easy Justice, jossa Everette esitettiin autovarkaana.

Mies kertoo, ettei hän ollut syyllistynyt autovarkauteen eikä hän pakoillut lakia, toisin kuin sarjassa väitettiin. Jennifer Lopezin ja Al Rokerin tuottamassa Big Easy Justice -realitysarjassa seurataan New Orleansissa asuvaa rikollisia jahtaavaa palkkionmetsästäjää.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.