Jodie Marsh julkaisi rantaselfiet verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli kesällä entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Pari kuitenkin tuli erimielisyyteen seksin harrastamisesta, sillä miehen mukaan Jodie pihtasi häneltä lemmenkokemuksia.

Neitokainen on nyt lähtenyt joulua pakoon Barbadoksen lomarannoille. Jättirintainen neitokainen on esitellyt mielellään keinotekoisia muotojaan, jotka ovat kaukana luonnollisesta. Nyt Jodie onkin julkaissut verkossa itsestään varsinaisia herutuskuvia.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.