Selitykset loppuivat: Lindsay Lohan myönsi olevansa pohjalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toistuvasti lain kanssa tekemisissä oleva Lindsay Lohan on jälleen ryvettynyt viime viikkoina kohujen keskiössä. Näyttelijä saattaa olla joutumassa jopa kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan valehdeltuaan viranomaisille viime kesäkuussa tapahtuneen kolarin jälkeen.

Lindsayn väitetään olevan myös pahassa päihdekoukussa. Nyt 26-vuotias tähti on TMZ-verkkosivuston mukaan myöntänyt ystävilleen olevansa huonossa kunnossa ja tarvitsevansa ammattilaisten apua.

Lindsay Lohanin kerrotaan myös soittaneen itkuisan puhelun asianajajalleen Shawn Holleylle. Puhelun aikana hän kertoi joutuneensa ”väärille teille”, mutta uskoo saavan elämänsä takaisin raiteille terapian avulla. Tähti ei kuitenkaan myöntänyt, että hänellä olisi ongelmia päihteiden kanssa.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan jo viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.