Hollywood-tähden näyttelijäpoika hakattiin vankilassa: ”Vasikoi poliisille”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Michael Douglasin jälkikasvu Cameron Douglas jäi vuonna 2009 kiinni huumekaupasta. Hän tunnusti syyllistyneensä muun muassa amfetamiinin ja kokaiinin salakuljettamiseen ja myymiseen. Cameron tuomittiin taannoin viideksi vuodeksi vankilaan huumerikoksista.

Nyt 34-vuotias ongelmissa ryvettyvä Cameron Douglas on joutunut hyökkääjän uhriksi. Vankilassa viruva ongelmainen näyttelijä nimittäin hakattiin Pennsylvaniassa sijaitsevassa vankilaitoksessa. Erään rikollisen miehen uutisoidaan pahoinpidelleen Douglasin, koska tämä oli paljastanut poliiseille huumediilereidensä henkilöllisyydet. New York Post -sivuston mukaan näyttelijä sai vammoja jalkaansa ja käteensä.

Michael Douglas kirjoitti taannoin tuomarille kirjeen, jossa hän pyysi lieventämään poikansa tuomiota. Alunperin kirje oli salainen, mutta tuomari päätti kertoa siitä myös julkisesti. Isänsä ja isoisänsä tavoin myös Cameron Douglas on näytellyt elokuvissa. Hänet nähtiin sivuosassa esimerkiksi vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs in the Family -elokuvassa. Cameron esiintyi myös Loaded-elokuvassa vuonna 2008.