5-vuotiaan pikkutytön rap-biisistä nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikkia on perinteisesti pidetty pääasiassa miesten lajina, mutta viime aikoina myös naisräppärien määrä on kasvanut voimakkaasti. Tänä vuonna Suomessakin on nähty, kuinka televisiossa jopa 12-vuotiaat kisailevat tässä vaikeassa lajissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa vasta viisivuotias räppärilupaus. Yhdysvaltojen Daytonissa asuva Sarah Redden on julkaissut YouTubessa kappeleen Kaepernicking, joka on kunnianosoitus NFL-tähti Colin Kaepernickille.

14. joulukuuta julkaistu hittibiisi on saanut verkossa suuren suosion. Tämän ”tatuoidun” pikkutytön seuraaava musiikkivideo julkaistaan tammikuussa. Tyttö kertoi CBS-kanavan haastattelussa kirjoittavansa itse omien kappaleidensa lyriikat, mutta videon tuotannossa hänen täytyi turvautua isoveljen apuun.