Teinitytön kotibileet riistäytyivät käsistä – koko asunto tuhottiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin on sattunut lukuisia tapauksia, joissa nuorten kotibileet ovat riistäytyneet käsistä esimerkiksi verkossa levinneiden juhlakutsujen takia. Nyt erään brittiläisen teinitytön rauhallinen illanvietto riistäytyi käsistä, kun tieto juhlaillasta levisi muiden koulutovereiden keskuuteen.

Amey Holmes-Evans kutsui aiemmin tässä kuussa muutaman ystävänsä Hampshiressä sijaitsevaan vuokra-asuntoonsa juhlimaan hänen 17-vuotissynttäreitään. Tieto teinityttöjen illanvietosta levisi kuitenkin pian kutsumattomien vieraiden korviin. Lopulta kolmen makuuhuoneen kokoisessa asunnossa juhli kymmeniä päihtyneitä nuoria.

Tyttöjen pyjamabileet riistäytyivät totaalisesti käsistä, sillä poliisien kerrotaan saapuneen paikalle riehuvien nuorten takia. Virkavallan mukaan asunnossa oli noin 60 nuorta, jotka sekoilivat huumepäissään tytön kotona. Kuokkavieraat aiheuttivat asunnossa noin 25.700 euron arvoiset vahingot.

16 – 18-vuotiaiden nuorten kerrotaan muun muassa virtsanneen asunnon lattioille, hakanneen seiniin reikiä ja irrottaneen ovia saranoistaan. Lisäksi he tuhosivat perheen joulukuusen. Naapurit hälyttivät paikalle poliisit, kun he huomasivat nuorten heittelevän ikkunasta huonekaluja, vessapaperia ja pulloja. Perheen kissa oli tapahtuneen aikaan asunnossa ja eläin joutui seuraavana päivänä eläinlääkäriin traumaattisen kokemuksen takia.

Päihtyneet vandaalit olivat myös tyhjentäneet jääkaapin ja levitelleet ruokaa ympäri asuntoa. Talon taulut revittiin seiniltä ja perheen CD-kokoelman levyt leikattiin kahtia. Tytön kotibileistä järkyttynyt 39-vuotias Sam Mabbott -niminen äiti kertoi saaneensa keskiyöllä puhelun poliiseilta kotinsa tapahtumista. Virkavalta tutkii parhaillaan tapausta.

– Annoin tyttärelleni luvan järjestää tyttöjen illan. Ostin heille pizzaa ja laitoin patjankin hänen lattialleen. Loppujen lopuksi paikalla oli 60 ihmistä, jotka tuhosivat kotimme, Sam Mabbott kertoi The Daily Mail -sivustolle.