Futistähdeltä koskettava kunnianosoitus kouluampumisen uhrille

Ohhoh! · Neea Jokinen

Amerikkalainen jalkapallotähti Victor Cruz pelaa New York Giants -joukkueessa NFL-liigassa. Jalkapalloilija tunnetaan siitä, että hän juhlistaa touchdownejaan tanssimalla salsaa. Miehen mukaan hän tekee kyseisen tanssiliikkeen kunnioittaakseen edesmennyttä isoäitiään.

Nyt 26-vuotias Victor Cruz on tehnyt koskettavan kunnianosoituksen Connecticutin kouluampumistragediassa menehtyneelle pojalle. Sandy Hookin alakoulussa opiskellut kuusivuotias Jack Pinto laskettiin vastikään haudan lepoon futistähden pelipaita päällään. Pinto fanitti amerikkalaista jalkapalloa ja piti Victor Cruzia idolinaan.

New York Giants -joukkueen tähtipelaaja päättikin muistaa menehtynyttä faniaan upealla tavalla. Victor Cruz nimittäin kirjoitti pelikenkiinsä muistokirjoituksia ampujan uhriksi joutuneesta pikkupojasta. Futistähti muun muassa kertoi omistavansa päivän pelinsä Jack Pintolle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Yhdysvalloissa tapahtui viime viikolla järkyttävä teko, kun 20-vuotias Adam Lanza tunkeutui Sandy Hookin alakouluun ja ampui 26 ihmistä kuoliaaksi. Lopuksi hän tappoi itsensä. Veteraanitähti Morgan Freeman joutui äskettäin otsikoihin, kun hänen väitettiin julkaisseen hurjia lausuntoja kouluammuntatragediasta. Freemanin väitettiin syyttävän mediaa kouluampumisista, koska lehdet kirjoittavat tappajista uutisia kuin he olisivat supertähtiä. Sittemmin lausunnot paljastuivat huijarin tekaisemiksi.