Miss Venäjä riisui paitansa – miesten rakastamat muodot paljastuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäjältä on muun maailman tietoisuuteen tullut monta upeaa kaunotarta, kuten tennistähti Anna Kournikova. Myös vuonna 2003 maansa missikruunun saanut Victoria Lopyreva on nyt noussut paparazzien huomion kohteeksi.

29-vuotias vaalea kaunotar on nyt ikuistettu Miami Beachilla bikiniotoksiin. Victoria nähdään kuvissa vihreässä t-paidassa, jonka hän kuitenkin kuvaajien iloksi riisuu pian yltään. Keltaisen ja valkoisen sävyiset bikinit tuovatkin paremmin hänen muotonsa esille.

Missivoittonsa jälkeen Victoria Lopyreva on toiminut mallina ja televisiojuontajana. Hän on esiintynyt Cosmopolitan ja Maxim-lehtien kuvissa. Vuonna 2008 hän otti osaa Venäjän Selviytyjät-ohjelman versioon, jonka nimi oli Last Hero.