Barbara Palvin aiheutti Justin Bieberin eron? Silmänruokaa riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber joutui taannoin erohuhujen keskiöön erottuaan tyttöystävästään Selena Gomezista. Sittemmin kanadalaisen popparin huhuttiin iskeneen silmänsä Victoria’s Secret -alusvaatemalli Barbara Palviniin.

Nyt 19-vuotias mallikaunotar on poseerannut auliisti paparazzeille Miamin South Beachilla. Neitokainen keikisteli hotellinsa uima-altaalla mustissa bikineissä.

Bieberin fanit pommittivat taannoin Barbara Palvinin Twitter-blogia törkeillä kommenteilla, sillä he uskoivat Palvinin olevan syy Gomezin ja Bieberin eroon. Neitokainen kuitenkin kiisti seurusteluhuhut.

– Hei kaikki. Pyydän, rauhoittukaa. Justin on kokonaan teidän!! Vain ystävyyttä! Tämä on viimeinen kerta, kun sanon sen. Rauhoittukaa. Välillämme ei ole mitään meneillään. Tapasin hänet ja otimme yhteiskuvan. Tekin tekisitte samoin, Barbara Palvin kirjoitti Twitter-blogissaan.