Courtney Stodden ensimmäistä kertaa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Itseään huimasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin nainut teinivaimo Courtney Stodden on ollut avioliiton solmimisen jälkeen jatkuvassa julkisuuden valokeilassa uhkeiden muotojensa ja pariskunnan suhdeongelmien takia.

Uudeksi Anna Nicole Smithiksikin tituleerattu 18-vuotias kohublondi on nyt poseerannut härskeissä jouluotoksissa, jossa hänet nähdään täysin ilman rihman kiertämää. Pinkin joulukuusen edessä keikistelevä Courtney peittelee uhkeita muotojaan ja intiimipaikkojaan muun muassa kimaltelevien lahjapakettien avulla. Katso kuvat täältä.

Äskettäin Courtney Stodden joutui kiistanalaisen huomion kohteeksi, kun eri tahot väittivät hänen muhkeita rintojaan silikoneiksi. Kaunotar vieraili jopa plastiikkakirurgin pakeilla todistaakseen rintojensa olevan luomua. Neitokainen on sittemmin esitellyt rintamustaan useissa vihjailevissa asuissa.