Näyttelijäkomistus sai vauvakuumeen elokuvasta: ”Hengailin upeiden lasten kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seksikkäimpien miesnäyttelijöiden joukkoon lukuisia kertoja äänestetty Gerard Butler poistui äskettäin sinkkumarkkinoilta, sillä hänen romanssinsa mallikaunotar Madalina Ghenean kanssa paljastui julkisuudessa.

43-vuotias näyttelijämies tähdittää 21. joulukuuta Suomen ensi-iltansa saavaa Rakkauden pelikenttä -elokuvaa. Romanttisessa komediassa Gerard Butler näyttelee lasten jalkapallojoukkueen valmentajaa, jonka rakkauselämä kohentuu pelin tiimellyksessä. Nyt mies on kertonut, että kyseinen rooli vaikutti hänen omiin perheen perustamishaaveisiinsa.

– Minulla on tyttöystävä, ja haluaisin jossain vaiheessa asettua aloilleni. Tällaisten elokuvaroolien jälkeen tulee varsinkin sellainen olo, kun näyttelin isää ja hengailin upeiden lasten kanssa koko ajan, kertoi Gerard Butler Lorraine-keskusteluohjelmassa.

Butler myötää ihastuneensa niin paljon elokuvassa näytelleisiin lapsiin, että haluaisi samanlaisia omia lapsia kuin kyseiset tenavat. Eniten tähti ystävystyi 10-vuotiaan Noah Lomaxin kanssa, joka esittää hänen lastaan valkokankaalla. Näyttelijä vitsailikin aikovansa adoptoida pojan omakseen.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholin käyttönsä takia. Butler kirjautui äskettäin vieroitushoitolaan henkisten ongelmiensa takia.