Hugh Jackman avautui vaimonsa keskenmenoista: ”Paljon surua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on noussut viime vuosien aikana Hollywoodin kuumimpien komistuksien joukkoon. X Men -trilogiassa hurmannut 44-vuotias tähti on nähty monissa menestyselokuvissa kuten The Fountain, The Prestige ja Australia.

Nyt Jackman on avautunut uusimmassa haastattelussaan avioliittonsa ankeammista puolista. Miestähti kertoi Katie-keskusteluohjelmassa kärsineensä vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa naisen saamista lukuisista keskenmenoista.

Onnettomien sattumusten takia pari ei ole saanut omaa biologista lasta. Kahden lapsen isä paljastikin parin saaneen lohtua tilanteeseensa adoptiosta. Parilla on 12-vuotias Oscar-poika ja 7-vuotias Ava-tytär, jotka ovat molemmat adoptoituja.

– Yritimme biologisesti saada lapsia, mutta se ei onnistunut. Tämä on hyvä puheenaihe, se on niin yleistä ja todella vaikeaa. Siinä tilanteessa täytyy käydä läpi paljon surua. Sillä hetkellä kun Oscar syntyi, kaikki surumme sulivat pois, kertoi Hugh Jackman haastattelussa.

Hugh Jackman on 188 senttimetriä pitkä oleva komistus, ja ensimmäinen ihminen, joka on valittu joka vuosi DNA-lehden maailman seksikkäimpien miesten joukkoon. Näyttelijauros tähdittää tulevaisuudessa Kurjat-elokuvaa sekä X Men -trilogian tarinaan perustuvaa The Wolverine -elokuvaa.