Jennifer Lopez pelasi jenkkifutista – tarjosi silmänruokaa yleisölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall-areenalla. Dance Again -maailmankiertueella loppuvuoden viettänyt Lopez on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muun muassa bikinikuviensa ja seurustelusuhteidensa merkeissä.

Nyt Jennifer Lopez ja hänen nuori poikaystävänsä Casper Smart ovat osallistuneet Puerto Ricossa järjestettyyn näyttävään hyväntekeväisyyspeliin, jossa julkkikset pelasivat amerikkalaista jalkapalloa.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.