Katie Holmes tuhlannut lähes 40 000 euroa tyttären joululahjoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Tom Cruisen entisenä vaimona tunnettu Katie Holmes on avioeron jälkeen alkanut jälleen käynnistellä omaa näyttelijäuraansa. Dawson’s Creek -hittisarjan jengin yhteenpaluusta unelmoiva neitokainen poseerasi taannoin myös seksikkäissä lehtikuvissa.

Nyt 33-vuotiaan perheenäidin kerrotaan käyttäneen hurjan summan Suri-tyttärensä joululahjoihin. Katie on ostanut kuusivuotiaalle pikkuneidille 30.000 punnan, eli lähes 40.000 euron, edestä lahjoja. Julkkislapsen mittavin lahja on 15.000 puntaa, eli 20.000 euroa, maksanut viktoriaaninen leikkimökki.

Surin on täytynyt olla tänä vuonna erityisen kiltti tyttö, sillä hänen ökylahjoihinsa lukeutuvat myös iPad mini -taulutietokone, lasten versio Mercedes-autosta, Ralph Laurenin puku ja Chloe-vaatemerkin turkistakki, uutisoi The Sun -sivusto.

Äskettäin Katie Holmesin timmi vartalo valittiin Fitness-lehden listauksessa parhaaksi kropaksi eksän näpäyttämiseen. Julkkisäidin kerrotaan myös toivovan toista lasta, jonka hän haluaisi adoptoida Surin seuraksi. Holmes erosi Cruisesta tänä kesänä ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan.