Sekoilu tulossa kalliiksi: Lindsay Lohan menettämässä rahakkaan sopimuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on ryvettynyt jälleen viime viikkoina kohujen keskiössä, sillä hänen väitetään olevan rajussa päihdekoukussa. Useaan otteeseen lain kanssa tekemisiin joutuneen naisen ystävät haluaisivat hänen aloittavan vieroitushoidon, mutta tähti ei ole suostunut.

Oikeuden eteen joutunutta Lindsay Lohania syytetään muun muassa poliiseille valehtelemisesta viimekesäisen auto-onnettomuutensa yhteydessä. Pian mahdollisesti takaisin vankilaan joutuvalle tähdelle on ilmaantunut lisää harmia, sillä Lindsayn sekoilu on johtamassa myös rahakkaan diilin menettämiseen.

Odaingerous-vaatemerkki tarjosi alun perin Lohanille 500.000 dollarin, eli noin 384.000 euron, arvoista mainossopimusta. Nyt he eivät kuitenkaan halua tulla yhdistetyiksi laittomuuksiin yhdistettyyn näyttelijään.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.