Jodie Marsh esitteli aurinkolaseja bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli vielä puoli vuotta sitten The Only Way Is Essex -realitysarjasta tutuksi tulleen Kirk Norcrossin kanssa. Sittemmin parin tiet ovat jo erkaantuneet, mutta Jodie pysyttelee sinnikkäästi otsikoissa.

Neitokainen lomailee parhaillaan Barbadoksen lomarannoilla. Valtavat silikonirinnat hankkinut julkkistähti julkaisi Twitter-blogissaan kuvasarjan, jossa hän on esittelevinään hassuja aurinkolaseja bikineissä. Todellisuudessa harva katsoja kiinnittää kuitenkaan laseihin juurikaan huomiota.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat