Jodie Marsh esitteli aurinkolaseja bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli vielä puoli vuotta sitten The Only Way Is Essex -realitysarjasta tutuksi tulleen Kirk Norcrossin kanssa. Sittemmin parin tiet ovat jo erkaantuneet, mutta Jodie pysyttelee sinnikkäästi otsikoissa.

Neitokainen lomailee parhaillaan Barbadoksen lomarannoilla. Valtavat silikonirinnat hankkinut julkkistähti julkaisi Twitter-blogissaan kuvasarjan, jossa hän on esittelevinään hassuja aurinkolaseja bikineissä. Todellisuudessa harva katsoja kiinnittää kuitenkaan laseihin juurikaan huomiota.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.