Mike Scaccia kuoli esiintymislavalle kesken keikan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituista Ministry, Rigor Mortis ja The Revolting Cocks -yhtyeistä tunnetuksi tullut kitaristi Mike Scaccia on yllättäen menehtynyt 47-vuotiaana. Hän sai kuolemaan johtaneen äkillisen sairauskohtauksen esiintymislavalla kesken keikkansa.

Ikävä tapaus sattui lauantaina Rigor Mortisin konsertissa Texasin Fort Worthissa sijaitsevalla Rail-klubilla, jossa yhtye oli esiintymässä Bruce Corbittin 50-vuotisjuhlissa. Hätäkeskus sai ilmoituksen tapauksesta kello 23.45 lauantai-iltana, ja paikalle lähetettiin poliisi ja ambulanssi.

Ennen kuolemaansa Scaccia oli E! Onlinen tietojen mukaan pyytänyt, että klubin strobovalot sammutettaisiin. Pian sen jälkeen hän sai kohtalokkaan sairauskohtauksen. Ambulanssilla hoitoon kiidätetty kitaristi todettiin kuolleeksi sairaalassa. Scaccia perusti Rigor Mortis -yhtyeen vuonna 1983 ja kuusi vuotta myöhemmin hänet pyydettiin mukaan Ministry-yhtyeeseen.