Piers Morgan haukkui asehullut amerikkalaiset – vaaditaan karkotettavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa keskustellaan parhaillaan kiivaasti maan erittäin liberaaleista aselaeista, jotka antavat käytännössä kenen tahansa kantaa asetta. Taannoisen kouluampumisen jälkeen lakien vastustus on lisääntynyt huomattavasti, ja samalla aseiden puolustajat ovat ryhtyneet toimeen.

Yksi aselakeja näkyvästi kritisoivista on englantilainen Piers Morgan, joka isännöi nykyisin Yhdysvalloissa suosittua keskusteluohjelmassa CNN-kanavalla. Morgan käsitteli asiaa ohjelmassaan, jossa hän haastatteli nykyistä järjestelmää puolustanutta miestä. Mies esitti, että aselakien muuttamisen sijaan kouluihin pitäisi määrätä aseistettuja vartijoita estämään kouluampumiset.

– Sinä olet uskomattoman tyhmä mies. Etkö olekin? Piers Morgan totesi haastateltavalle.

Asehihhulit raivostuivat brittitähden kommenteista ja nyt he ovat käynnistäneet adressin, jossa vaaditaan Morganin karkottamista Yhdysvalloista. Nyt nimiä on kertynyt 32.000 kappaletta ja jo 25.000 nimen ylittyessä viranomaisten on otettava asia käsittelyyn.

– Britannian kansalainen ja CNN-isäntä Piers Morgan on syyllistynyt vihamieliseen hyökkäykseen Yhdysvaltojen perustuslakia ja sen toista lisäystä vastaan. Vaadimme, että herra Morgan karkotetaan välittömästi, adressissa vaaditaan.

Morgan itse kommentoi tilannetta Twitterissä ja kehotti itsekin ihmisiä allekirjoittamaan adressin. Samalla hän nosti esiin perustuslain ensimmäisen lisäyksen, jossa kaikille taataan sananvapaus.

– Ironista, että minut halutaan karkottaa toisen lisäyksen vastustamisen vuoksi, mutta mitä tapahtui ensimmäisen lisäyksen kunnioittamiselle? Sen pitäisi antaa minun kertoa mielipiteeni, Morgan totesi Twitterissä.