Stephanie Seymour upeassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Stephanie Seymour on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi. Yhdysvalloissa hänet tunnetaan Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä ja nykyisin neitokainen saa säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä.

Parhaillaan mallikaunotar nautiskelee joululomasta perheensä kanssa St. Barthsin luksussaarella lukuisten muiden julkkistähtien tavoin. Eilen kaunotar ikuistettiin rantakuviin vesileikeissä yhdessä lastensa Lilyn ja Harryn kanssa.

44-vuotias Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.