Fani halusi juhlia syntymäpäiviä – tunkeutui Taylor Swiftin kotiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmassa on kohistu viime viikkojen ajan poptähti Taylor Swiftin ja 18-vuotiaan One Direction -poppari Harry Stylesin romanssista. Median huomio onkin kohdistunut rakastuneeseen pariin, jonka romanssista osa ihmisistä uumoilee lyhytaikaista.

Nyt 22-vuotiaan Taylor Swiftin Nashvillen kotiin on tunkeuduttu. Neitokaisen 24-vuotias fani, Jakob Kulke, löydettiin laulajattaren pihamaalta perjantaiaamun aikaisina tunteina. Mies oli halunnut viettää Swiftin kanssa tämän 23-vuotissyntymäpäivää, uutisoi Breaking News -sivusto.

Poppari ei kuitenkaan ollut kotona, ja vartijat ottivat epäonnisen ihailijan kiinni. Mies väitti tuolloin olevansa Swiftin poikaystävä. Poliisi pidätti kyseisen hiippailijan aamuyöllä kahden aikoihin. Huumetaustaista miekkosta pidetään parhaillaan vankilassa 10.000 dollarin, eli 8.000 euron, takuita vastaan.

Taylor Swift erosi äskettäin presidenttiperheen klaaniin kuuluvasta 18-vuotiaasta Conor Kennedystä. Nuoren pariskunnan suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Swiftin kerrottiin deittailleen Stylesin kanssa jo maaliskuussa. Orastava romanssi päättyi kuitenkin nopeasti, kun laulajatar löysi verkosta One Direction -tähden pusukuvia, joissa hän suuteli erään mallikaunokaisen kanssa. Viime aikoina heidän välinsä ovat kuitenkin lähentyneet.