Beckhamit vuoden 2012 tyylikkäin julkkisperhe

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksittäisten julkkisten ohella kuuluisuuteen nousee välillä kokonaisia perheitä. Eräitä suosittuja klaaneja ovat esimerkiksi Jacksonien musiikkidynastia, realitysarjoistaan tutut Osbournet ja Kardashianit sekä Briteistä Amerikanvalloitukseen lähtenyt Beckhamien perhe.

Nyt vuoden 2012 tyylikkäin julkkisperhe on valittu, ja tittelin sai jalkapalloilija David Beckhamin ja ex-Spaissari Victoria Beckhamin luotsaama kuusihenkinen seurue. Pariskunnan Romeo-pojan Burberry-mallikuvista innostuneet fanit äänestivät TVBet-sivuston kyselyssä perheen voittoon antamalla heille 29 prosenttia kaikista äänistä.

Kuva: Armani
Kuva: Armani

Toiseksi äänestyksessä tulivat Kardashianien sisarukset, jotka saivat 14 prosenttia äänistä. Kolmanneksi listauksessa pääsi Hollywood-kuninkaallisten Brad Pittin ja Angelina Jolien luotsaama katras. Neljänneksi tulivat poppari Beyonce ja räppäri Jay-Z, jotka saivat vastikään herttaisen Blue Ivy -tyttären.

Äänestyksessä menestyi myös muun muassa Middletonien perhe, jonka tunnetuin jäsen on prinssi Williamin nainut Cambridgen herttuatar, Kate Middleton. The Saturdays -yhtyeen brittitähden Una Healeyn ja julkkisfutari Wayne Rooneyn perheet pääsivät myös listalle.