Joulumuori Jodie Marsh ehti jo rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli vielä puoli vuotta sitten The Only Way Is Essex -tähti Kirk Norcrossin kanssa, mutta pari on sittemmin jo eronnut. Viime aikoina Jodie on kunnostautunut julkaisemalla näyttäviä lomakuviaan verkossa.

Marsh lomailee parhaillaan Barbadoksen lomarannoilla, jossa hän on viettänyt joulua asiaankuuluvassa asussa. Jodie nimittäin sonnustautui rannalle Joulumuorin asuun, joskin asu koostui tällä kertaa vain jouluisista bikineistä.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.