Katie Pricen stripparimiehen alastonkuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Katie Price kuuluu maansa seuratuimpiin julkkiskaunottariin. Muhkeiden silikoniensa avulla uraansa edistänyt neito erosi äskettäin mallipoikaystävästään Leandro Pennasta, minkä jälkeen argentiinalaisuros onkin tylyttänyt häntä julkisuudessa.

Nyt Katie on kuitenkin bongannut jo uuden komistuksen elämäänsä. Hänellä on romanssi EastEnders-saippuasarjassakin nähdyn strippari Kieran Haylerin kanssa. 25-vuotias lihaskimppu tiedotti parin suhteesta julkaisemalla Twitter-blogissaan yhteisen pusuttelukuvan.

Kyseinen miekkonen onkin varsinainen ilo silmälle, ja otoksistaan päätellen hän tietää sen itsekin. Miehen blogissa nähdään nimittäin kuvia, joissa hän poseeraa vähäpukeisena esimerkiksi kylpyhuoneessaan. Eräässä kuvista hän esimerkiksi raottaa bokseriensa sisältöä kädellään.

Parin kerrotaan viettäneen aikaa yhdessä normaalien arkirutiinien parissa. He ovat muun muassa shoppailleet yhdessä tutustuen samalla toisiinsa. Katie välitti äskettäin surunvalittelunsa sosiaalisen median välityksellä eksälleen Peter Andrelle, joka menetti veljensä syöpätaistelussa.