Ministry-tähden kuolemasta lisätietoja – sydänkohtaus vei hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suosituista Ministry, Rigor Mortis ja The Revolting Cocks -yhtyeistä tunnetuksi tullut kitaristi Mike Scaccia kuoli yllättäen esiintymislavalla 47-vuotiaana. Nyt tapauksesta on saatu hieman lisätietoja.

Neljän lapsen isä tuupertui lavalle kesken keikan, mutta hieman aiemmin hän oli pyytänyt klubia sammuttamaan strobovalot. Valoilla ei tiettävästi kuitenkan ollut osuutta asiaan. Tuoreimpien tietojen mukaan Scaccia sai nimittäin sydänkohtauksen kesken esiintymisensä. Fort Worth Star Telegram -lehden mukaan kuolinsyyntutkija vahvisti, että kitaristilla oli sydänsairaus. Hänen pelastamisekseen ei ollut enää mitään tehtävissä, ja rocktähti julistettiin kuolleeksi sairaalassa.

Ikävä tapaus sattui lauantaina Rigor Mortisin konsertissa Texasin Fort Worthissa sijaitsevalla Rail-klubilla, jossa yhtye oli esiintymässä Bruce Corbittin 50-vuotisjuhlissa. Hätäkeskus sai ilmoituksen tapauksesta kello 23.45 lauantai-iltana, ja paikalle lähetettiin poliisi ja ambulanssi. Scaccia perusti Rigor Mortis -yhtyeen vuonna 1983 ja kuusi vuotta myöhemmin hänet pyydettiin mukaan Ministry-yhtyeeseen.