Härski nettikuva: Miley Cyrus alastoman seksinuken kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus tunnetaan myös eläinten ystävänä. Neitokainen kertoi äskettäin faneilleen suru-uutisen, sillä hänen pieni Lila-koiransa menehtyi. Miley on totuttu näkemään rohkeissa nettikuvissa, eikä joulu tee poikkeusta.

Eilen Miley Cyrus nimittäin julkaisi Twitter-blogissaan yksityisiä valokuvia joulun vietostaan. Ensin verkkoon ilmestyi pari varsin tavallista kuvaa hänestä itsestään sekä koirasta ja joulukuusesta, mutta sen jälkeen miljoonat fanit yllättyivät. Miley Cyrus julkaisi nimittäin kuvan, jossa hän oli itse auton ratissa ja matkustajana oli alaston seksinukke, eli niin sanottu Pumpattava Barbara.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.