Olcay Gulsenilla joulun kuumin bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seuratuimmat kaunottaret ovat lähes poikkeuksetta joko malleja, artisteja tai näyttelijöitä. Kuluvana vuonna hollantilainen muotisuunnittelija Olcay Gulsen on tehnyt kovasti tuloaan viihdelehtiin, ja loppuvuodesta hänet onkin nähty bikinikuvissa.

Jalkapallotähti Edgar Davidsista äskettäin eronnut tuore sinkkunainen Olcay Gulsen on nyt kuvattu Miami Beachilla, jossa neitokainen ihastutti näyttävällä bikinivartalollaan ja tyylikkäillä bikineillään. Samalla kaunotar osoitti, että ei tarvitse olla mallikaunotar näyttääkseen hyvältä rannalla.

Muotisuunnittelijana ja vaatealan yrittäjänä työskentelevä 32-vuotias hollantilainen Olcay Gulsen, eli OJ Gulsen, on tullut aiemmin tunnetuksi lähinnä nimekkään poikaystävänsä kautta. SuperTrash-vaatemerkin omistava kaunotar seurustelee nimittäin hollantilaisen jalkapallotähden Edgar Davisin kanssa.