Seth Rogenin nolo lääkärikäynti – jalkoväli tarkastelun kohteena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Äskettäin mies kertoi myyneensä hyväntekeväisyystempauksessa wc-käyntejä 14.000 euron kappalehintaan.

30-vuotias komediatähti on nyt kertonut nolosta lääkärikäynnistään, jossa tohtorit löysivät epämiellyttävän yllätyksen hänen nivusistaan. Seth Rogen kertoi David Lettermanin keskusteluohjelmassa joutuneensa riisuutumaan alasti vastaanotolla tutkimuksia varten.

– He tutkivat joka millin vartalostani, kirjaimellisesti. Vaimoni oli siinä vieressä, mikä oli epätodellista. Se ei ollut hauskaa. He löysivät epämuodostuman nivusistani, kertoi Seth Rogen haastattelussa.

Tilanne meni vielä pidemmälle, sillä lääkärit pitivät Rogenin alapäätä niin kiinnostavana, että he halusivat tallentaa sen epänormaaliuden kameran filmille. Tohtorit saivat kuvauksellaan näyttelijän innostumaan miehekkäisiin poseerauksiin. Mies kertoi tilanteen olleen ensimmäinen kerta, kun hänestä otettiin niin sanottuja alastonkuvia.

Tuottajanakin toimiva komediatähti Seth Rogen ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Rogen käyttää huumeita esimerkiksi silloin, kun hän kirjoittaa tai suunnittelee elokuvia. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.