Jessica Simpson vahvisti: Huhut pitävät paikkansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jessica Simpson solmi äskettäin neljän miljoonan dollarin arvoisen yhteistyösopimuksen Painonvartijat-laihdutusyhtiön kanssa. Sittemmin yhtiö suivaantui, kun Jessican huhuttiin tulleen toistamiseen raskaaksi. Eilen Simpson vahvisti sitkeät huhut, eli kertoi olevansa raskaana.

Ensimmäisen raskautensa jälkeen 18 kiloa laihtunut tähti nähdään parhaillaan Painonvartijat-mainoksessa hurjasti hoikistuneena. Yhtiön kerrotaan toivoneen, että Jessica olisi nähty vieläkin hoikempana, mutta sellaista ei nyt ole näköpiirissä. Jessica odottaa nimittäin toista lastaan. Hän vahvisti huhut jouluna Twitterissä julkaisemallaan söpöllä lapsikuvalla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.