Justin Bieber haukkui nyrkkeilylegendan – joutuu pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa ja hän julkaisee usein kuvia itsestään yli 31 miljoonan Twitter-seuraajansa iloksi. Bieber julkaisi äskettäin verkossa muokattuja kuvia eräästä ammattilaisnyrkkeilijästä mollatakseen hänen tyrmäystään.

Nyt 18-vuotiaan Justin Bieberin uutisoidaan joutuneen kohun keskiöön kyseisten pilakuvien takia. Popparin otoksissa nähdään muun muassa kuinka filippiiniläinen nyrkkeilijälegenda Manny Pacquiao makaa kaatuneena kehässä. Kuvaan on lisätty muokkausohjelmalla Leijonakuningas-elokuvasta tuttu Simba-hahmo, joka yrittää herättää tyrmäyksen saanutta urheilijaa.

Otokset ovat aiheuttaneet raivoa filippiiniläisten poliitikkojen keskuudessa. He ovatkin jo uhkailleet tekevänsä Bieberistä kotimaassaan vihatun henkilön. Poliitikot jättävät teinitähden rauhaan, jos Justin Bieber suostuu pyytämään anteeksi epäkunnioittavia kommentteja ja kuvia Manny Pacquiaosta. Myös lukuisat Bieberin filippiiniläiset fanit ovat loukkaantuneet kuvista.

– Herra Bieberin olisi pitänyt osoittaa kunnioitusta. Manny Pacquiao on saavuttanut statuksensa kovan työn tuloksena ja hänen syvällä uskollaan Jumalaan, filippiinien kongressiedustajat kommentoivat Digital Journal -sivuston mukaan.

Manny Pacquaio on filippiiniläinen ammattilaisnyrkkeilijä, joka on WBO-liiton hallitseva maailmanmestari. Hän on myös ainoa nyrkkeilijä, joka on voittanut maailmanmestaruuden kahdeksassa eri painoluokassa. Pacquaio aloitti ammattilaisuransa jo 16-vuotiaana. Pacquaio voitti viime vuonna amerikkalaisen ammattilaisnyrkkeilijän Shane Mosleyn odotetussa ottelussa.