Näin Kardashianit toivottivat Hyvää Joulua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin perheen piiriin on mahtunut tänä vuonna monia uskomattomia käänteitä. Rikkaat Kardashianit -realitysarjan julkkisperhe on onnistunut pääsemään päivittäin otsikoihin jäsentensä edesottamuksien takia.

Nyt Kris ja Bruce Jennerin luotsaama katras on saatu yhteiseen joulupotrettiin, jonka voimin koko seurue toivottaa ihailijoilleen hyvää joulua. Otoksessa kaikki perheenjäsenet ovat pukeutuneet valkoisiin asuihin. Kuvassa nähdään myös Kim Kardashianin jo edesmennyt Mercy-kissanpentu. Kimin miesystävä Kanye West oli jätetty pois perhekuvasta.

Kuva: Kardashianit
Kuva: Kardashianit

Kardashianien joulurauhan uskotaan rakoilevan, sillä realityperheen emännän Kris Jennerin ja hänen olympiavoittajamiehensä Brucen liiton kerrotaan olevan ongelmissa. Pariskunnan lapset ovat tällä hetkellä kaikki hurjassa nosteessa julkisesti, ja avioparin kerrotaankin riidelleen muun muassa teini-ikäisten Kylien ja Kendallin elämästä julkisuuden valokeilassa.