Lindsay Lohanin isä tilasi tyttärelleen ammattiapua: ”Hän tarvitsee sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti James Franco kertoi äskettäin yrittäneensä auttaa rappiolle joutunutta näyttelijätär Lindsay Lohania tämän ongelmissa. Rahavaikeuksissa oleva kaunotar haluaisi mennä psykiatrille, mutta vielä hänellä ei ole ollut siihen varaa.

Nyt 26-vuotiaan neitokaisen isä Michael Lohan on luvannut kustantaa tyttärelleen ammattiapua. Mies kertoo tekevänsä kaikkensa, jotta hänen tyttärensä palaisi takaisin vieroitushoitoon ja saisi elämänsä järjestykseen.

– Jos ihmiset lakkaisivat viemästä häneltä rahaa, hänellä ei olisi ongelmaa. Vieroitushoito on maksettu, jos hän haluaa mennä sinne. Uskon, että hän haluaa sitä. Järjestän hänelle oikeanlaisen hoidon, kestipä se miten kauan tahansa, kertoi Michael Lohan Radar Online -sivustolle.

Näyttelijättären isä uhoaa aikovansa saada kohujulkkiksen tajuamaan todellisuuden keinolla millä hyvänsä. Hän sanookin, että joko hän tai Jumala saa Lindsayn näkemään totuuden asioista. Lohan on saanut aikaisemmin apua vero-ongelmiinsa muun muassa Anger Management -tähti Charlie Sheeniltä.