Meikitön Katie Holmes on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erottuaan toimintatähti Tom Cruisesta näyttelijätär Katie Holmes on jälleen lähtenyt käynnistelemään omaa uraansa. Äskettäin hänen kerrottiin ostaneen Suri-tyttärelleen 40.000 euron joululahjat.

34-vuotias perheenäiti tähdittää parhaillaan New Yorkissa Broadwaylla nähtävää Dead Accounts -näytelmää. Tähti bongattiinkin kadulla matkalla teatterille. Täysin meikitön Katie hymyili valokuvaajille ja todisti pirteine kasvoineen olevansa luonnonkaunis kaunotar.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.