Milla Jovovich julkaisi hellyttävän lapsuuskuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich paljasti taannoin palaavansa musiikkiuran pariin 19 vuotta sitten julkaistun The Divine Comedy -levyn jälkeen. Mallin tuleva levy on nimeltään Sweeter Than Madness. Äskettäin Milla paljasti, ettei hänellä ole juurikaan ystäviä.

Resident Evil -elokuvien tähti viettää suurimman osan vapaa-ajastaan ohjaajamiehensä Paul W. S. Andersonin ja tyttärensä Everin seurassa. Nyt Milla on julkaissut verkossa kaksi valokuvaa, joista toisessa hän näyttää viihtyvän varsin hyvin keittiöässä. Toisessa kuvassa hänet nähdään pikkutyttönä ennen aikaisin alkanutta malliuraansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

37-vuotias ukrainalaissyntyinen Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.