Vuoden rajuin rintavako! Nicki Minaj ei huimaa kaula-aukkoaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj nähdään parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Keith Urbanin ja Randy Jacksonin rinnalla. Neitokainen julkaisi taannoin myös uuden Pink Friday: Roman Realoaded The Re-Up -albuminsa.

Nyt Nicki on emännöinyt New Yorkin Webster Hallissa järjestettyjä joulubileitä varsin rohkeassa asussa. Neitokaisen rintavako oli nimittäin mahdollisesti jopa vuoden rajuin, sillä sitä ei peitelty käytännössä lainkaan.

29-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.